Laddar

Tomtbergavägen 6, 145 67 Norsborg

070-773 45 55

[email protected]

Mån-Fre: 08:00 – 17:30

Öppet Måndag - Lördag
Boka tid? 070-773 45 55
Tomtbergavägen 6, 145 67 Norsborg

Kopplingsbyte i Stockholm

Kontakta oss

Hitta hit! Tomtbergavägen 6 145 67 Norsborg
Telefon 070-773 45 55
E-postadress [email protected]
Öppettider Mån-Fre: 08:00 - 17:30
Lördag: 10:00 - 15:00
Söndag: Stängt
Byta koppling på bil

Kopplingsbyte i Stockholm

Kopplingsbyte i Stockholm – Varför välja RF Bilservice?

Kopplingen är en av de mest kritiska komponenterna i din bils drivlina. När kopplingen börjar slitas ut påverkar det inte bara körkomforten utan kan också leda till allvarliga problem om det inte åtgärdas i tid. På RF Bilservice i Stockholm erbjuder vi expertis och pålitlig service för kopplingsbyten. Här är varför du bör välja oss för ditt kopplingsbyte:

Erfarenhet och kompetens

Våra tekniker har omfattande erfarenhet och specialiserad kunskap inom kopplingsbyten för alla typer av fordon. Med vår noggrannhet och skicklighet säkerställer vi att din bils koppling byts ut korrekt och effektivt.

Användning av högkvalitativa delar

Vi använder endast högkvalitativa och pålitliga kopplingssatser från ledande tillverkare. Detta garanterar att din nya koppling är hållbar och presterar optimalt under lång tid.

Omfattande inspektion och service

När vi byter kopplingen gör vi också en omfattande inspektion av andra relaterade komponenter som svänghjulet, tryckplattan och slavcylindern. Detta säkerställer att hela kopplingssystemet fungerar felfritt och förhindrar framtida problem.

Snabb och effektiv service

Vi förstår att din tid är värdefull. Därför arbetar vi effektivt för att slutföra kopplingsbytet så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi strävar efter att minimera din bils stilleståndstid och få dig tillbaka på vägen snarast möjligt.

Transparent prissättning

Hos RF Bilservice erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och transparent prissättning. Du får en tydlig och detaljerad kostnadsuppskattning innan arbetet påbörjas, så att du vet exakt vad du kan förvänta dig.

Kundservice i världsklass

Vi sätter alltid våra kunder först och strävar efter att ge dig den bästa serviceupplevelsen. Vår vänliga och professionella personal är här för att svara på alla dina frågor och se till att du är nöjd med vårt arbete.

Centralt läge och smidig bokning

Vår verkstad är bekvämt belägen på Tomtbergavägen 6 i Norsborg, vilket gör det enkelt att nå oss från olika delar av Stockholm. Vi erbjuder också flexibla bokningstider för att passa ditt schema.

Ökad säkerhet och prestanda

En ny och korrekt installerad koppling förbättrar inte bara din bils prestanda utan ökar också säkerheten. En välfungerande koppling ger bättre kontroll över bilen och gör körningen smidigare och mer behaglig.

Förlängd livslängd på din bil

Genom att byta kopplingen i tid förhindrar du ytterligare skador på andra delar av drivlinan. Detta kan förlänga din bils livslängd och spara pengar på lång sikt genom att undvika kostsamma reparationer.

Vänta inte tills kopplingen slutar fungera – boka ditt kopplingsbyte hos RF Bilservice idag. Kontakta oss för att få mer information eller för att boka en tid. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla din bil i bästa möjliga skick!

Om RF Bilservice
Om RF Bilservice
Vi använder den senaste diagnostikutrustningen för att garantera att ditt fordon repareras eller servas på rätt sätt och i rätt tid. Vi är godkänd och ansluten till AD Bilverkstad, ett ledande nätverk i Europa, där oberoende serviceanläggningar delar gemensamma mål att vara servicecenter för fordon i världsklass.
  • Garanti på utfört arbete
  • AD AutoClub med fördelar för bekymmersfritt bilägande
  • Assistansförsäkring
  • Certifierade bilmekaniker
  • Förmånlig finansiering
  • Lokal lånebil