Laddar

Tomtbergavägen 6, 145 67 Norsborg

070-773 45 55

rfbilservice@gmail.com

Mån-Fre: 08:00 – 18:00

Öppet Måndag - Lördag
Boka tid? 070-773 45 55
Tomtbergavägen 6, 145 67 Norsborg

Om oss

Auktoriserad AD Bilverkstad

RF Bilservice ingår i kedjan AD Bilverkstad. Det innebär att bildelar och produkter som monteras av oss är noga utvalda av nationella och internationella team för att garantera bästa kvalitet. Delarna tillhandahålls av ledande tillverkare i Europa.

Det ger dig som kund en trygghet när du anlitar oss. Servar du din bil hos oss får du dessutom en obligatorisk assistansförsäkring i 12 månader.

Våra löften och värderingar i över ett decennium

RF Bilservice har varit involverad i allmänna bilreparation i över ett decennium och verksamheten fortsätter att växa.

RF Bilservice är en ansluten AD-bilverkstad i Stockholm placerad i Norsborg som betjänar vårt lokala område och omgivande områden som Fittja, Botkyrka och Alby.

Vi ligger nära E4:an så om du bor i Rönninge, Salem, Uttran Tumba eller Södertälje, så är det enkelt att svänga in när du ändå passerar vår verkstad. 

Våra mekaniker står alltid redo att ta itu med service, bilreparationer eller däckbyte som våra kunder har behov eller problem med.

Vårat uppdrag

Vårt uppdrag är att serva våra kunder och alltid försöka leverera den bästa nivån av kundservice, att utveckla vårt team och sträva efter att ständigt förbättra och att uppträda på ett ansvarsfullt sätt.

Vår vision

Att vara en bilverkstad som alltid försöker att erbjuda våra kunder prisvärd, bra och snabb service till våra kunder. Alltid sträva efter att vara en riktigt bra bilverkstad.

Kärnvärderingar
  • Teamwork genom tillit och respekt.
  • Engagemang för att alltid försöka hitta bästa lösningen.
  • Ansvar för både anställda och kunder.
RF Bilservice

Varför välja
RF Bilservice?

Vi är anslutna till kedjan AD-Bilverkstad, det ger dig trygghet som kund. Vi försöker alltid hitta bildelar till bästa kvalitet och pris. Vid stor service bjuder vi alltid på en biltvätt.

Boka tid redan idag...
Kundorienterad service

Vi värdesätter både nya och våra lojala återkommande kunder och försöker alltid hålla bra kvalitet på den service vi tillhandahåller.

Överkomliga priser

Vi försöker alltid hitta bästa priserna på reservdelar för att kunna ge våra kunder bästa möjliga pris och service på alla våra verkstadstjänster.

Bildelar av hög kvalitet

Vi tummar inte på kvalitén. Vi försöker alltid hitta bildelar av hög kvalitet till våra kunder. Vi har även bildelar av premiumkvalitet.

Godkänd AD Bilverkstad - RF Bilservice Norsborg
Lasingoo diplom mest omtyckta bilverkstäderna
UC kreditvärdigt företag RF Bilservice
Boka tid...

Behöver du en bilverkstad för din bil? Vi fixar det

070-773 45 55