Laddar

Tomtbergavägen 6, 145 67 Norsborg

070-773 45 55

info@rfbilservice.se

Mån-Fre: 08:00 – 18:00

Öppet Måndag - Lördag
Boka tid? 070-773 45 55
Tomtbergavägen 6, 145 67 Norsborg

Frågor & Svar

Hur hittar man till er?
 
Tomtbergavägen 6, 145 67 Norsborg.

Telefon: 070-773 45 55
E-postadress: info@rfbilservice.se
Vilka är era öppettider?
 
Mån-Fre: 08:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 15:00
Söndag: Stängt
Hur bokar jag tid för service eller reparation?

Vi har inga DropIn tider, men kom gärna förbi på Tomtbergavägen 6 i Norsborg om du vill ha en personlig kontakt, kostnadsförslag på service eller boka reparation av din bil.

Vill du hellre ringa oss så kan du kontakta vår kundtjänst på 070-773 45 55 eller alternativ boka direkt online genom att klicka på den gröna knappen "Boka tid för din bil" i menyn. Så återkopplar vi till dig med en bekräftelse om ditt förslag för bokad tid är ledigt.

Vilka kreditkort kan man betala med?

Du kan betala med Visa eller Mastercard.

När ska man använda vinterdäck?

Du måste använda vinterdäck vid vinterväglag under tidsperioden 1 december - 31 mars. Du får använda dubbdäck under tidsperioden 1 oktober - 15 april. Det är förbjudet att använda dubbdäck under tidsperioden 16 april - 30 september om det inte är eller förväntas bli vinterväglag.

Källa: polisen.se

Varför behöver min bil underhållas om den går bra?

Regelbundet underhåll av ditt fordon skyddar din investering, hjälper till att förebygga haverier och kommer att spara kostnader för reparationer i framtiden.

Vad händer om jag inte utför reparationerna på min bil direkt?

Visa reparationer måste utföras omgående. Speciellt om det handlar om bromsar eller oljebyten. Regelbundet underhåll av din bil hjälper till att förhindra haverier och kommer att bespara  reparationskostnader i framtiden.

Vad ska jag göra när servicelampan tänds?

När servicelampan tänds i din instrumentpanel är det viktigt att du kontaktar oss och bokar tid för din bil så att vi kan kontrollera din bil.

Hur ofta ska jag kontrollera mina bromsar?

Exakt hur länge bromsbelägg håller beror på flera olika faktorer som t.ex. hur du kör,  om du bor i storstad eller landsbygd, bromsbeläggens kvalitet, kör du med släp eller husvagn? En bra tumregel är att kontrollera bromsbeläggen en gång om året eller efter ca 2-2,500 mil.

Vilken typ av oljefilter behöver jag?

Tillverkaren av din bil har rekommendationer för vilka filter som passar för just din bil. Det gör att du behöver kontrollera noggrant i din instruktionsbok innan du väljer nytt oljefilter till din bil.

Har du en fråga om bilservice eller reparation?

Få dina fordonsrelaterade frågor besvarade av en mekaniker.